• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Forza Refurbished Apple iPhone SE (2020) 64GB Black - Licht gebruikt

432004263
€ 299,00
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

iPhone SE refurbished 64GB Black
Een populair formaat, krachtige processor en vriendelijke prijs. Met de iPhone SE 2020 is het Apple weer gelukt om heel veel Apple-kwaliteit in een iPhone te verwerken, zonder daarvoor de hoofdprijs te vragen.

Zie jij de iPhone SE 64GB graag in een neutrale en chique donkere kleur? Dan is de iPhone SE Black de uitvoering voor jou. De kleur Space Grey doet bij de iPhone SE niet mee, maar in plaats daarvan is deze diepdonkere zwarte variant één van de keuzemogelijkheden. Dankzij de 64GB opslagruimte heb je jouw favoriete bestanden en apps altijd bij de hand.

Alles wat je nodig hebt
De iPhone SE is uitgerust met dezelfde krachtige A13 chip als in de iPhone 11, beschikt over een krachtig camerasysteem en een handzaam 4.7 inch beeldscherm.

A13 Bionic processor
Terwijl Android-telefoonmakers hun instapmodellen opzadelen met budget CPU's, voorziet Apple de iPhone SE van de A13 Bionic-processor uit eigen keuken. Voor de volledigheid; dit is in 2020 de snelste chip die je in een telefoon kunt krijgen. Dezelfde chip voorziet de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max van power. Je kunt dus wel stellen dat je met de iPhone SE 64GB genoeg kracht in huis haalt om nog jaren moeiteloos mee vooruit te kunnen.

Waar je aan moet denken bij zoveel power? Qua prestaties is de iPhone SE 64GB ten minste 2x sneller dan de allereerste Apple iPhone SE en bijna 1.5 keer sneller dan de refurbished iPhone 8. Dankzij de 8-core Neural Engine kun je met de iPhone SE Black ook zware Augmented Reality apps uitproberen.

Camera iPhone SE
De iPhone SE Black is aan de voorkant uitgerust met een fraaie 12 megapixel- en aan de achterzijde een 7 megapixel-camera. Beide camera’s profiteren ook optimaal van de krachtige A13 Bionic chip. Doordat het camerasysteem van de iPhone SE 64GB door zoveel power wordt aangestuurd, komen ook zwaar intelligente functies nog beter tot uiting. Hierdoor zal de iPhone SE 2020 al snel de ware fotograaf in je ontpoppen.

Met de iPhone SE Black maak je gebruik van de Portret Modus met dieptecontrole en 6 fraaie lichteffecten. En als we het dan toch hebben over intelligente functies, dan mag Smart HDR niet ontbreken. Deze techniek die gebruikt van Machine Learning, helpt om op intelligente wijze objecten opnieuw te belichten. Niet alleen met de camera aan de achterzijde, maar ook de lens aan de voorkant leent zich om portretten mee te maken.

Last but not least, krijg je een groter dynamisch bereik als je video's maakt met de achterste camera met een snelheid van 40K en 30 fps. Als je alles optelt, is de iPhone SE misschien wel de beste camera telefoon voor mensen met een budget.

Draadloos opladen
Hier is nog een andere functie die je normaal gesproken niet vindt op telefoons tegen zo’n aantrekkelijke prijs. De iPhone SE ondersteunt draadloos opladen tot 7,5W, dus je kunt hem gemakkelijk op één van de beste draadloze laders plaatsen om op te laden.

Populair ontwerp met een 4.7-inch beeldscherm
De iPhone SE White is verpakt in aluminium van unieke ruimtevaart-kwaliteit en duurzaam glas met een volledig zwarte voorkant. En als je kiest voor de iPhone SE Black, dan matcht de achterkant ook nog eens perfect met de voorkant.

Het 4.7 inch Retina HD-beeldscherm met True Tone regelt de witbalans aan de hand van het omgevingslicht. Hierdoor beschik je over een meer natuurlijke kijkervaring. Het levendige, brede kleurengamma Retina HD-scherm biedt een ongelooflijke kleurnauwkeurigheid en ondersteunt het afspelen van Dolby Vision en HDR10. Kortom, een scherm waar je veel kijkplezier aan zult beleven.

Naast kijkplezier is de iPhone SE 64GB uitgerust met technieken die de gebruikservaring verbeteren. Zo maakt de iPhone SE Black gebruik van Haptic Touch voor acties, zoals: het animeren van livefoto's, het bekijken van berichten, het herschikken van apps en meer.

Verder vind je op het scherm van de iPhone SE 64GB de vertrouwde Home-knop afgewerkt met saffierkristal, en een stalen ring om je vingerafdruk te detecteren voor Touch ID.

Touch ID
Het gebruik van Touch ID is een eenvoudig, persoonlijk en veilig alternatief voor het invoeren van een wachtwoord om de iPhone te ontgrendelen. Met deze snelle en eenvoudige manier kun je eenvoudig inloggen op apps, aankopen in de App Store autoriseren en Apple Pay-transacties uit te voeren.

Specificaties
Kleur: Zwart / Black
Geheugen: 64gb
Toestel selectie: iPhone SE (2020)
Connectiviteit: 4G, 3G, UMTS, EDGE, GPRS, Wifi
Processor: Apple A13 Bionic
Resolutie: 1334 x 750 pixels
Scherm: 4,7 inch (diagonaal)
Introductiejaar: 2020
iOS-ondersteuning: t/m augustus 2025
Afmetingen: 138,4 x 67,3 x 7,3 mm (h x b x d)
Type simkaart: Nano sim
Touch ID: Ja
Face ID: Nee
Type oplader: Lightning


Meer informatie
MerkApple
EAN code8720195022787
Referentie (Model)S021CSE264ZW

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier