• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Forza Refurbished Apple iPhone X 64GB Space Grey - Licht gebruikt

432004654
Forza Refurbished Apple iPhone X 64GB Space Grey - Licht gebruikt is te bestellen in veelvoud van 1
€ 299,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

iPhone X Space Grey
Voor velen is het zwart of black. Bij Apple noemen ze het Space Grey. Welke naam je het ook geeft, met deze kleur weet je zeker dat jouw iPhone X 64GB de show steelt. Het straffe OLED-beeldscherm loopt door tot in deze donkere en glanzende Apple-kleur. In combinatie met ‘Dark Mode’ kun je de kleuren van de refurbished iPhone X Space Grey nog verder naar wens laten matchen.

iPhone X 64GB
De iPhone X refurbished is verkrijgbaar met 64GB opslagruimte. Dankzij de ingebouwde opslag kun je apps en bestanden eenvoudig direct opslaan op de refurbished iPhone X Space Grey. Ervaring leert ons dat je voor alledaags gebruik meer dan voldoende hebt aan de 64GB opslagruimte. Daarnaast kun je altijd nog een beroep doen op Apple’s iCloud.

iPhone X specs
De iPhone X Space Grey zit bomvol straffe innovaties, waaronder:

  • Twee 12 megapixel camera’s waaronder één telelens voor optische zoom
  • Filmen in 4K Ultra HD-kwaliteit
  • 5.8-inch slim OLED-beeldscherm
  • A11 Bionic-chip, één heel slimme en krachtige processoren in een smartphone
  • Volledig glazen en aluminium ontwerp
  • 12-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en 4K-video tot 60 fps
  • 7-megapixel FaceTime HD-camera met Retina Flash voor verbluffende selfies
  • Touch ID voor veilige authenticatie en Apple Pay
  • Draadloos opladen dankzij de glazen behuizing.

OLED-beeldscherm iPhone X
Het 5.8 inch scherm vult de gehele voorkant van de iPhone X 64GB. Door de OLED-technologie wordt iedere pixel zelfstandig aangestuurd. Met dit Super Retina-beeldscherm wordt iedere kleur dus tot in detail weergegeven.

Twee 12 megapixel camera’s
Aan de achterzijde van de iPhone X Space Grey vind je een dubbele camera. Met de tweede telelens-camera breng je objecten in de verte eenvoudig in beeld. Filmen doe je met de iPhone X 64GB in 4K! Of je nu video’s gaat schieten of foto’s wilt trekken, met dit toestel leg je ieder moment op de best passende manier vast.

Space Grey in duurzaam glas
De donkere kleur Space Grey komt nog meer tot zijn recht in de glanzende glazen behuizing. Daarbij heeft Apple gebruik gemaakt van roestvrijstaal. Deze duurzame materialen laten de iPhone X 64GB er niet alleen premium uitzien, maar ook voelen. Dankzij de glazen achterkant kun je de iPhone ook draadloos opladen. Nooit meer gedoe met kabels!

iPhone X 64GB: nu wel betaalbaar
Hebben deze straffe specs jou er ook van overtuigd dat dit de iPhone is die aan al je wensen voldoet? Dan is het waarschijnlijk nog plezanter om te horen, dat je bij ons ook drie jaar garantie ontvangt op jouw aankoop. Dit geldt voor het gehele toestel, dus ook de batterij. Hierdoor is de Forza Refurbished iPhone X niet alleen op de korte, maar ook zeker op de lange termijn een heel slimme investering.

iPhone met Keurmerk Refurbished
Forza Refurbished is één van de weinige aanbieders die beschikt over het Keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop. We hanteren een zo transparant mogelijke aanpak, zodat je altijd precies weet wat je koopt. Door te kiezen voor een productgradatie, bepaal je de cosmetische staat van de refurbished iPhone X 64GB. Hierdoor bepaal je automatisch ook hoeveel je bespaart. Een toestel met meer gebruikssporen wordt dus nog iets voordeliger aangeboden dan een iPhone X refurbished zonder gebruikssporen. Dit is daarom een heel persoonlijke keuze. Heb jij er al over nagedacht? Kies je voor een Zo goed als nieuw, Licht gebruikt of Zichtbaar gebruikt?

iPhone X prijs
Een toestel met zoveel opties en kwalitatieve materialen betekent ook een absurd hoge prijs. De winkelprijs van een iPhone X is voor velen niet op te hoesten. Apple wordt dan ook geroemd vanwege de producten, maar bekritiseerd vanwege de prijs.

Bij Forza ben je altijd veel voordeliger uit. En dat zonder in te leveren op kwaliteit of service. Je besparing ten opzichte van de winkelprijs van de iPhone X 64GB, loopt zo eenvoudig op tot 60%!

De Forza Refurbished iPhone X in de kleur Space Grey is simlockvrij, zodat je zelf kunt beslissen met welk abonnement en welke netwerkprovider je de smartphone gaat gebruiken. Hierdoor bespaar je niet alleen op de aanschaf van de gsm, maar ook op je maandelijkse telefoonkosten.

Specificaties
Kleur: Space Grey
Geheugen: 64gb
Toestel selectie: iPhone X
Connectiviteit: 4G, 3G, UMTS, EDGE, GPRS, Wifi
Processor Apple :A11 Bionic
Resolutie: 2436 x 1125 pixels
Scherm: 5,8 inch (diagonaal)
Introductiejaar: 2017
iOS-ondersteuning: t/m augustus 2023
Afmetingen: 143,6 x 70,9 x 7,7 mm (h x b x d)
Type simkaart: Nano sim
Touch ID: Nee
Face ID: Ja
Type oplader: Lightning


Meer informatie
MerkApple
EAN code8719743772526
Referentie (Model)S017CX64ZW

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier