Fresh 'n Rebel FR3HP4500SG Clam Elite Storm Grey

-3700TELAU06580780
Fresh 'n Rebel FR3HP4500SG Clam Elite Storm Grey is te bestellen in veelvoud van 1
€ 179,99
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

NEXT-LEVEL PERFORMANCE
Analoge Active Noise Cancelling (ANC) werkt met analoge componenten en maar 1 microfoon in elke oorschelp die vooral de lage tonen reduceert, terwijl deze hoofdtelefoon met ‘digitale’ ANC een microfoon aan de binnen- en buitenkant van iedere oorschelp heeft. Samen met de computerchip en de over-ear pasvorm levert dit superieure noice cancelling op tot 34 dB. Het vermindert een groter bereik aan geluidsfrequenties, zelfs voordat het geluid de hoofdtelefoon binnenkomt.

SOUND OPTIMISED FOR YOU
We hebben allemaal een andere perceptie van lage, midden en hoge frequenties van geluid. De één hoort de hoge tonen beter, terwijl de ander misschien de lage tonen juist beter hoort. Dit betekent dat veel mensen een groot deel van hun muziek niet horen. Dankzij Personal Sound, kun je écht volledig van je muziek genieten.

HOE WERKT HET?
De Fresh ’n Rebel – Personal Sound app test je gehoor op alle frequenties en past deze specifiek aan op jouw gehoor. Tijdens de test worden verschillende tonen op verschillende volumes afgespeeld voor je rechter- en linkeroor. Op basis van wat jij wel en niet hoort, wordt je profiel gemaakt en worden bepaalde frequenties aangepast op jouw gehoor. Met de Clam Elite kun je genieten van geluid met meer details en helderheid dan je ooit hebt gehoord.  

LET THE WORLD BACK IN
De Ambient Sound Mode op de Clam Elite doet precies het tegenovergestelde van de Active Noise Cancelling functie en zorgt ervoor dat je je omgeving juist goed kunt horen. De microfoons aan de buitenkant van de oorschelpen benadrukken omgevingsgeluiden en stemmen zodat je alles om je heen nog beter kunt horen terwijl je naar je muziek luistert, zonder dat je je hoofdtelefoon af hoeft te zetten. Dit bied je meer veiligheid als je de hoofdtelefoon in het verkeer gebruikt.

TAKE THEM OFF, TAKE A BREAK
Zodra je de hoofdtelefoon afzet, stopt de muziek met afspelen. Als je de hoofdtelefoon weer op zet, gaat de muziek vanaf daar weer verder. Je hoeft dus niet op pauze te drukken, want hij pauzeert automatisch! Aan het bellen? Zet de hoofdtelefoon af en je gesprek zal automatisch beëindigen.

LISTEN UNTIL INFINITY
Zelfs als je van Amsterdam naar Rio de Janeiro vliegt en weer terug, laat deze hoofdtelefoon je niet in de steek; je kunt 40 uur lang non-stop naar je muziek luisteren. En wanneer je digitale ANC gebruikt, gaat hij nog steeds 30 uur mee. Dat betekent een totale gemiddelde batterijduur van een week!

NO BUTTONS NEEDED
Het is heel simpel: raak het logo op de rechter oorschelp aan om je muziek, het volume, telefoongesprekken en spraakassistent te bedienen.

OH, SO COMFY
De hoofdtelefoon heeft een superfijn draagcomfort dankzij de innovatieve vorm van de hoofdband en de zachte vegan lederen oorkussens die ook vocht opnemen. Daarbij heeft de hoofdtelefoon een geïsoleerde pasvorm en een lage druk van de hoofdband, zodat hij ook na een paar uur dragen niet te strak zit.

CARRY ME WITH YOU
Als je even klaar bent met luisteren, kun je de hoofdtelefoon inklappen en veilig opbergen in z’n pouch. Je kunt ‘m ook draaien en comfortabel om je nek dragen, omdat hij precies de vorm van je schouders en borst volgt.

ASK ME ANYTHING
Je kunt je muziek te bedienen met touch control of schakel Siri of Google Assistant op je smartphone eenvoudig in door 2-3 seconden te drukken op het logo aan de rechterkant van de hoofdtelefoon.

MOMENT OF FAME
De Clam Elite is ontworpen in 3 kleuren: het robuuste en stoere Steel Blue, het krachtige en verfijnde Storm Grey en het elegante en zachte Silky Sand.

Meer informatie
MerkFresh 'n Rebel
EAN code8718734659624
Referentie (Model)FR3HP4500SG

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier