• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Gardena 14700-20 Accutrimmer EasyCut 23/18V P4A Set

220012009
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Krachtige en lichtgewicht trimmer, instelbaar op u
Gemakkelijk en snoerloos gazon trimmen: de accutrimmer EasyCut 23 / 18V P4A maakt het mogelijk om uw gazon in vorm te krijgen. Zelfs op plaatsen die meestal moeilijk te bereiken zijn! De EasyCut 23 / 18V P4A is erg licht, waardoor het gebruik van het apparaat comfortabeler is. Je kunt de snoerloze trimmer langdurig gebruiken zonder je moe te voelen. Looptijd van de trimmer is maximaal 45 minuten met de batterij, die zich naast de oplader bevindt, inbegrepen in de set.

Na een snelle en gemakkelijke montage is de EasyCut 23 / 18V P4A direct inzetbaar. Pas voordat u begint de snoerloze trimmer eenvoudig aan uw behoeften aan - zowel de handgreep is verstelbaar als de telescopische steel. Op deze manier kunt u tijdens het trimmen een rechte en ontspannen houding aanhouden.

Wil je onder obstakels door snijden? Kantel dan eenvoudig de kop van de trimmer. Tijdens het werken is de laadstatus altijd zichtbaar op de led-batterijstatusindicator op het handvat. Maak je geen zorgen over planten die in een bloembed aan de rand van het gazon groeien. De uittrekbare en afneembare plantbeschermer zorgt ervoor dat uw bloemen en struiken goed beschermd zijn.

De GARDENA accutrimmer EasyCut 23 / 18V P4A als kant-en-klare set wordt geleverd met een oplader en een 18V POWER FOR ALL-accu. De POWER FOR ALL ALLIANCE is een van de grootste merkoverschrijdende batterijallianties van toonaangevende fabrikanten. De accu is daarom compatibel met tal van andere gereedschappen in huis en tuin - wat betekent dat u er niet langer voor elk product een hoeft te kopen. U bespaart geld en blijft te allen tijde flexibel! Passie aangedreven door GARDENA - Tuingereedschap op batterijen dat u de vrijheid geeft om te creëren.

Een echt lichtgewicht voor uw gazon
Met zijn zeer lage gewicht van slechts 2,4 kg wordt het trimmen van uw gazon gemakkelijk gemaakt, zodat u niet moe wordt als u langer doorwerkt.

Alles wat u nodig hebt is inbegrepen
De EasyCut 23 / 18V P4A in de Ready-To-Use Set wordt geleverd met een 2.0Ah accu en oplader van de 18V POWER FOR ALL ALLIANCE. De looptijd is maximaal 45 minuten of maximaal 1125 m gazonrand per acculading.

LED indicator
Het duidelijk zichtbare LED-display direct op het gereedschap geeft het huidige laadniveau van de accu aan. U weet altijd hoe lang u door kunt werken - of wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze.

Werk zoals u wilt
Door de verstelbare telescopische steel kan de trimmer worden aangepast aan uw lichaamsgrootte, terwijl de extra verstelbare handgreep voor ergonomische bediening zorgt.

Goede prestaties, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen
De kop is in hoek verstelbaar voor een werkpositie van 0, 10 of 60 graden. Zelfs moeilijk bereikbare plekken zoals onder een tuinbank, een tafel of onder een trampoline zijn zo gemakkelijk te bereiken.

Nauwkeurig trimmen dankzij duurzame kunststof RotorCut-mesjes
Geavanceerde prestaties dankzij duurzame kunststof mesjes met een werkoppervlak van 23 centimeter, waardoor nauwkeurig, efficiënt en schoon trimmen mogelijk is

De 18V POWER FOR ALL-accu - meer dan alleen een accu
De POWER FOR ALL ALLIANCE is een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten, waarvan de accu's in tal van apparaten kunnen worden gebruikt. Hierdoor bespaart u geld en blijft u flexibel!

Uw planten in goede handen
Met behulp van de afneembare plantenbeschermer worden uw bloemen en struiken goed beschermd.

Technische specificaties
Artikelnr. 14700-20
EAN-Code: 4078500054195
Uitrusting
Plantenberschermbeugel Ja
Gegevens trillingen en geluid
Geluidsdrukniveau (LWA) 85 dB(A)
Geluidsdrukniveau bij oor van de gebruiker 74 dB(A)
Trilling (ah) Vibratiie max ah 2.5 m/s²

Meer informatie
MerkGardena
EAN code4078500054195
Referentie (Model)14700-20.000.00

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier