• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Google Chromecast Met Google TV

441000020
Google Chromecast Met Google TV is te bestellen in veelvoud van 1
€ 69,95
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Wat is Chromecast?
Chromecast is een apparaatje voor mediastreaming dat wordt aangesloten op de HDMI-poort van je tv. Je kunt gewoon een mobiel apparaat gebruiken om video's en meer naar je huidige TV te sturen. Zo kan je bijvoorbeeld met één druk op je smartphone een YouTube filmpje naar je TV sturen en dit op groot scherm bekijken. De Chromecast-technologie werkt op alle TV's die zijn uitgerust met een HDMI-poort. Ze toveren elke TV om in een Smart TV, maar ook voor TV's die al een eigen smart-platform hebben biedt de Chromecast nog voordelen. Het zorgt namelijk voor een makkelijke verbinding tussen je TV en andere devices. Chromecast werkt met je iPhone®, iPad®, Android-telefoon en -tablet, Mac®- en Windows®-laptop en met Chromebooks.

Nu met Google TV en een intelligente afstandsbediening
De afstandsbediening voor je Google Chromecast is slim en heeft een spraakgestuurde functie. Druk gewoon op de Google Assistant knop op je afstandsbediening en vraag Google om te zoeken naar films, series of muziek. Je kan ook met één druk op de afstandsbediening Netflix of Youtube openen. Google TV is de benaming van de handige interface die je op het scherm zal zien. Hierin vind je makkelijk en snel al je favoriete content.

Een eenvoudige interface: al je favoriete content op één plek
Met de nieuwe Google Chromecast kan je genieten van al je favoriete content op één en hetzelfde platform. Geen gegoochel meer tussen verschillende apps, je kunt achterover leunen en ontspannen: Google TV brengt films en tv-series van al je favoriete platformen samen in één interface. Bovendien kan je genieten van gepersonaliseerde content en je volgende favoriete serie ontdekken dankzij persoonlijke aanbevelingen.

Tik op het cast-icoon om je favoriete content weer te geven op het grote scherm
Je kunt met je telefoon gemakkelijk browsen, dingen opzoeken, afspeellijsten maken en nu ook de TV bedienen. In apps als YouTube en Netflix zie je een cast-icoon staan bij elke video: klik hierop en het beeld wordt meteen doorgestuurd naar je televisie. Eenmaal de video of muziek op de TV is gestart, kan je de telefoon gewoon voor andere dingen blijven gebruiken of even wegleggen zodat de batterij niet snel leegraakt.

Supersnel streamen
Nog een nieuwigheid is de ondersteuning van 4K-beelden. De vorige Chromecast V3 ondersteunde enkel FUll HD-beelden, maar met de nieuwe Chromecast met Google TV kan je nu streamen in 4K Ultra HD-kwaliteit. Veel van de content op streamingplatformen is namelijk al beschikbaar in 4K. Chromecast streamt content vanuit de cloud, zodat je over de hoogste kwaliteit video en surround sound beschikt. Dankzij de ondersteuning van 2,4/5 GHz wifi en een ingebouwd adaptief antennesysteem beschik je over een hoge videoresolutie en hoeft er niet te worden gebufferd.

Onbeperkt entertainment, geheel volgens jouw planning
Met Chromecast heb jij de controle. Je kunt kiezen uit meer dan 200.000 tv-programma's en films, 30 miljoen nummers plus radio, sport, games en meer. Ontdek een groot aanbod aan gratis, betaalde of abonnementscontent van honderden apps.

Maak een fotolijst van je tv
Met de nieuwe Google Chromecast kan je ook genieten van je foto's en video's door diavoorstellingen te bekijken van al je foto's en video's die zijn opgeslagen in je Google Photos-bibliotheek. Zo kan je jouw mooiste herinneringen met familie en/of vrienden herbeleven! Als je niet aan het casten bent, kun je vanaf nu je tv-scherm dus omtoveren in een fotokader met prachtige beelden.

Toon elke willekeurige website
Alles wat je online vindt, kun je weergeven op je TV. Je kunt alles vanuit de Chrome-browser van je laptop weergeven op het grote scherm. Toon alles wat je op je compatibele telefoon of tablet ziet naar de TV. Je kunt je vakantiefoto's, social media sites, presentaties, ... nu groter dan ooit weergeven.

Groots gamen
Verander je tv-scherm in een spelbord, racecircuit, dansvloer of triviaquiz. Met Chromecast kan iedereen meespelen met zijn eigen telefoon en de actie live op het grote scherm volgen

Meer informatie
MerkGoogle
EAN code0193575007526
Referentie (Model)GOCHROMECASTTV

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier