• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Haier HW90-B14959U Wasmachine I-Pro Series 5

863000376
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

I-Pro Series 5
De wasmachines van de I-Pro Serie 5 bieden oplossingen op maat zodat je thuis kunt genieten van wasgoed van professioneel niveau. Dankzij hun royale capaciteit, zelfs in de compacte machines, en een volledige reeks speciale programma's, zijn de resultaten altijd professioneel en is de ultieme hygiëne voor jouw kleding gegarandeerd. De I-Pro Series 5 wordt aangedreven door de innovatieve Direct Motion motor, een gepatenteerde ingebouwde technologie die zorgt voor superieure betrouwbaarheid, extra stille werking en de nauwkeurige beweging van de 525 mm trommel. Er zijn ook unieke Haier-functies zoals het I-Time management en de Refresh-cyclus. Bovendien kunnen de machines verbonden worden met de hOn App voor een extra set functies, zoals de exclusieve Washing-Lens.

Een ervaring op maat
Haier ontwerpt huishoudelijke apparaten die zich aanpassen aan jouw leven. Verbonden, aanpasbaar en afgestemd op jouw behoeften, met de hOn App kan je jouw wasmachine personaliseren.

De indrukwekkende wascapaciteit
Dankzij de extra grote capaciteit biedt de Haier I-Pro Series 5 wasmachine de perfecte wasoplossing voor grote gezinnen of voor wasgoed in bulk. Met de grote trommeldiameter van 525 mm, een van de grootste op de markt, en een indrukwekkende wascapaciteit van maar liefst 10 kg. Deze wasmachine is geschikt voor alle soorten kleding: groot, klein en delicaat.

hOn, de nieuwe Haier app
De app wordt voortdurend bijgewerkt en biedt je alleen de beste functies en resultaten. Je kan eenvoudig een programma kiezen uit meer dan 60 gespecialiseerde cycli voor elk type stof, je hebt toegang tot handige tips voor vlekbehandeling en ad hoc tips over het type en de hoeveelheid wasmiddel. Je kan ook het perfecte moment kiezen om jouw was te starten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Met hOn kan je de efficiëntie en het verbruik voortdurend controleren en krijg je suggesties over hoe je deze kunt optimaliseren. Je hebt ook toegang tot zelfonderhoudsplanning, om de betrouwbaarheid en prestaties van jouw wasmachine in de loop van de tijd te behouden. Dit alles met de mogelijkheid om de wasstatus op elk moment te beheren en te controleren, zelfs buitenshuis, en een melding te ontvangen wanneer de cyclus is voltooid. Ontdek alle voordelen die je zullen bewijzen dat de hOn App jouw grootste bondgenoot is voor het behalen van professionele resultaten.

Eenvoudig. Efficiënt. Duurzaam. De Direct Motion-motors van Haier gaan levenslang mee
De Direct Motion-motors van Haier zijn gebouwd om lang mee te gaan. De motor werkt zonder riem en is direct bevestigd aan de trommel, waardoor lawaai en vibraties aanzienlijk worden verminderd, de duurzaamheid wordt verhoogd en het energie- en waterverbruik wordt gereduceerd.

Totale flexibiliteit als het gaat om de duur van de wascyclus
Met de slimme 'I-time' functie van Haier kun je de duur van jouw wasbeurt afstemmen op jouw tijdsbeschikbaarheid. Verkort of verleng de duur van jouw wasbeurt op basis van jouw specifieke behoeften!

De volgende stap op het gebied van wastechnologie
Deze Haier-wasmachine gebruikt interne digitale schalen om je wasgoed te wegen alvorens het waterverbruik en de duur van de cyclus automatisch aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed. De machine berekent de optimale instellingen op basis van het gewicht van elke lading en zorgt daarmee voor uitstekende resultaten en minimaal energieverbruik van de Direct Motion-motor. Nog zo’n slimme oplossing van Haier die echt een verschil maakt.

Professionele resultaten bij jou thuis
De Refresh functie verfrist jouw kleren op een zeer effectieve en innovatieve manier, met behulp van micro-damptechnologie om geuren, fijn stof en allergenen te verwijderen, terwijl de kreuken in slechts 20 minuten en zonder gebruik van wasmiddel worden verminderd.

Laat zelfs je meest fijne stoffen er als nieuw uitzien
Deze wastrommel van Haier profiteert van een oppervlak dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat zelfs je meest fijne stoffen in perfecte conditie blijven, ongeacht hoe vaak je ze wast. De speciale vullingen in de vorm van een kussen zorgen dat je wasgoed voorzichtig over het oppervlak glijdt als de trommel draait, zodat de stof nooit klem komt te zitten en daardoor vermindert in kwaliteit.

Een schonere machine betekent schoner wasgoed
Het exclusieve Haier-materiaal dat de meest gevoelige zones van jouw wasmachine beschermt. Haier's antibacteriële behandeling (ABT®) beschermt tegen de vorming van schimmels en bacteriën op kwetsbare plaatsen, zoals de wasmiddellade en de afdichting van de deur, voor een hygiënischer wascyclus.

Grote opening voor gemakkelijker laden
Met een breedte van 36 cm is de deuropening van deze machine een van de grootste op de markt. Deze is speciaal ontworpen om wijd open te kunnen gaan, waardoor het in- en uitladen veel gemakkelijker gaat dan bij de gebruikelijke deuropeningen, bijvoorbeeld bij volumineuze stoffen.

Verlichting om niets achter te laten
Nooit meer zoeken naar verloren geraakte sokken - dankzij de handige interne verlichting van de trommel kun je het wasgoed gemakkelijk erin doen en eruit halen zonder dat je iets in de trommel achterlaat.

Beslis wanneer de cyclus eindigt
Een ongelooflijk handige functie waarmee je kunt kiezen wanneer je jouw wascyclus wilt beëindigen. Bepaal gewoon wanneer je jouw cyclus wilt beëindigen en de wasmachine berekent automatisch de starttijd. Dus nu kan je ervoor zorgen dat jouw was in jouw planning past, en niet andersom!

Maakt je machine schoon voor een meer hygiënische wasbeurt
De ongelooflijk handige Smart Dual Spray van Haier is een automatisch schoonmaaksysteem voor je wasmachine die wordt geactiveerd aan het einde van elke wascyclus. Dit zorgt niet alleen voor een meer hygiënische wasbeurt, maar verbetert ook de duurzaamheid van je machine op de lange termijn!

Washing-Lens functie
Met de hOn App kan je jouw in-app kledingkast beheren. De Was-Lens functie decodeert de wassymbolen op jouw kleding, creëert een virtuele inventaris en geeft de beste wasbehandeling voor elk kledingstuk.

Energieklasse A
Kies voor een Haier energieklasse A en bespaar energie, geniet van optimale prestaties die bovendien milieuvriendelijk zijn. Tot -51% energieverbruik in vergelijking met een energieklasse G.

Technische specificaties
Connectiviteit: Bediening vanop afstand en content (Wi-Fi + BLE)
App: hOn
Motor: Direct Motion
Volume trommel: 0
Materiaal trommel: Roestvrijstaal
Type stekker: Schuko
Voltage (V): 220-240

Prestaties
Energie efficiëtie klasse: A
Efficiëntieklasse centrifugeren: B
Weighted energy consumption [100 cycles, eco 40-60]: 49
Programmaduur Nominaal vermogen: 3:48
Geluidsniveau centrifugeren: 70
Geluidsklasse: A
Waterverbruik: 48

Afmetingen
Hoogte: 85
Breedte van het toestel: 60
Diepte van het product: 50
Hoogte met verpakking (mm): 890
Breedte van toestel met verpakking (mm): 650
Diepte van product met verpakking (mm): 636
Gewicht met verpakking (kg): 68
Gewicht zonder verpakking (kg): 65

 


Meer informatie
MerkHaier
EAN code6921081591864
Referentie (Model)HW90 -B14959U1

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier