• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Haier HW90-B14979 Wasmachine I-Pro Series 7

863000331
€ 548,00
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

I-Pro Series 7
De Haier I-Pro Series 7 (979 serie) wasmachines zijn ontwikkeld om professionele wasresultaten te bereiken bij jouw thuis. Elke functie is ontworpen om de wasresultaten te verbeteren en tegelijkertijd het lawaai en energieverbruik te verminderen, waardoor je tijd bespaart en zelfs de duur van jouw wascyclus kunt instellen. Om die reden is de Haier I-Pro Series 7 een serie ontwikkeld voor zij die met minder tijd steeds de beste wasresultaten wensen.

Laat zelfs je meest fijne stoffen er als nieuw uitzien 
Deze wastrommel van Haier profiteert van een oppervlak dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat zelfs je meest fijne stoffen in perfecte conditie blijven, ongeacht hoe vaak je ze wast. De speciale vullingen in de vorm van een kussen zorgen dat je wasgoed voorzichtig over het oppervlak glijdt als de trommel draait, zodat de stof nooit klem komt te zitten en daardoor vermindert in kwaliteit.

Professionele wasresultaten
De Refresh functie verfrist jouw kleren op een zeer effectieve en innovatieve manier, met behulp van micro-damptechnologie om geuren, fijn stof en allergenen te verwijderen, terwijl de kreuken in slechts 20 minuten en zonder gebruik van wasmiddel worden verminderd.

Nog zo’n opvallende innovatie van Haier
Nooit meer zoeken naar verloren geraakte sokken - dankzij de handige interne verlichting van de trommel kun je het wasgoed gemakkelijk erin doen en eruit halen zonder dat je iets in de trommel achterlaat.

Een schonere machine betekent schoner wasgoed
Een exclusief Haier-materiaal dat de meest gevoelige gebieden van je wasmachine beschermt. ABT beschermt tegen schimmel en bacteriën die zich vormen in kwetsbare gebieden, zoals in de wasmiddellade en afdichting van de deur voor een meer hygiënische wascyclus.

De volgende stap op het gebied van wastechnologie
Deze Haier-wasmachine gebruikt interne digitale schalen om je wasgoed te wegen alvorens het waterverbruik en de duur van de cyclus automatisch aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed. De machine berekent de optimale instellingen op basis van het gewicht van elke lading en zorgt daarmee voor uitstekende resultaten en minimaal energieverbruik van de Direct Motion-motor. Nog zo’n slimme oplossing van Haier die echt een verschil maakt.

Op volle toeren vooruit voor verbeterde vlekkenverwijdering 
Deze slimme functie in Haier-wasmachines verspreidt de stoom en het wasmiddel in de trommel, waardoor de vezels van je wasgoed ontspannen en het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken wordt verbeterd. En dat is nog niet alles: de stoom maakt het ook veel makkelijker om je kleding te strijken of zelfs helemaal overbodig, waardoor je meer tijd overhoudt om de dingen te doen die je leuk vindt!

Maakt je machine schoon voor een meer hygiënische wasbeurt
De ongelooflijk handige Smart Dual Spray van Haier is een automatisch schoonmaaksysteem voor je wasmachine die wordt geactiveerd aan het einde van elke wascyclus. Dit zorgt niet alleen voor een meer hygiënische wasbeurt, maar verbetert ook de duurzaamheid van je machine op de lange termijn!

Eenvoudig. Efficiënt. Duurzaam. De Direct Motion-motors van Haier gaan levenslang mee 
De Direct Motion-motors van Haier zijn gebouwd om lang mee te gaan. De motor werkt zonder riem en is direct bevestigd aan de trommel, waardoor lawaai en vibraties aanzienlijk worden verminderd, de duurzaamheid wordt verhoogd en het energie- en waterverbruik wordt gereduceerd. Dankzij de hoogwaardige techniek kan Haier een levenslange garantie bieden op alle Direct Motion-motors.

Totale flexibiliteit als het gaat om de duur van de wascyclus
Met de slimme 'I-time' functie van Haier kun je de duur van jouw wasbeurt afstemmen op jouw tijdsbeschikbaarheid. Verkort of verleng de duur van jouw wasbeurt op basis van jouw specifieke behoeften!

Hoofdkenmerken
Productnaam: HW90-B14979-S
EAN code: 6921081587522
Inbouw / vrijstaand: Vrijstaand
Belading: Voorlader
Vulgewicht (kg): 9
Maximale toerental (rpm): 1400

Prestaties
Energie efficiëtie klasse: A
Spin-drying efficiency class: B
Weighted energy consumption [100 cycles, eco 40-60]: 49
Programme duration Rated capacity: 3:48
Geluidsniveau centrifugeren: 69
Airborn acoustical noise emission class: A
Water consumption: 48

Afmetingen
Hoogte van het toestel: 85
Breedte van het toestel: 60
Diepte van het product: 53
Hoogte van het product met verpakking (mm): 890
Breedte van product met verpakking (mm): 653
Diepte van product met verpakking (mm): 646
Gewicht met verpakking (kg): 82
Gewicht zonder verpakking (kg):77

Meer informatie
MerkHaier
EAN code6921081588154
Referentie (Model)HW90-B14979

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier