• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

HP 16-e1007nb Laptop Victus

418000354
HP 16-e1007nb Laptop Victus is te bestellen in veelvoud van 1
€ 1.099,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Blijf koel en game langer
Speel elke game met gemak met een AMD-processor en koelsysteem dat oververhitting voorkom

Hoge refresh rate op een scherm met hoge resolutie
Geniet van de kristalheldere beelden, een volwaardig gamingtoetsenbord en een geweldige batterijduur.

Kies je eigen settings met de OMEN Gaming Hub
Dé plek om je game in een andere dimensie te spelen, van het tot in detail regelenvan de prestaties tot verlichtingsopties en meer.

Besturingssysteem: Windows 11 Home
Processorfamilie: AMD Ryzen™ 5-processor
Processor: AMD Ryzen™ 5 6600H (tot 4,5 GHz boostkloksnelheid, 16 MB L3-cache, 6 cores, 12 threads) 1 2
Chipset: AMD geïntegreerde SoC
Videokaart: Discrete,
NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti laptop GPU (4 GB GDDR6 gereserveerd)
Geheugen: 16 GB DDR5-4800 MHz RAM (2 x 8 GB)
(Overdrachtssnelheden tot 4800 MT/s.)
Interne opslag: 512 GB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
Scherm: 40,9 cm (16,1 inch) FHD (1920 x 1080), 144 Hz, IPS, microranden, ontspiegeld, 250 nits, 45% NTSC 3 4 5
Touchscreen: Nee
Verhouding scherm naar lichaam (zonder luidsprekers): 83.56% 6
Kleurenbereik: 45% NTSC
Helderheid: 250 nits
Minimum afmetingen (b x d x h): 37 x 26 x 2,35 cm
Gewicht: 2,4 kg
Software – productiviteit en financiën: Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365 7
Meegeleverde software: McAfee LiveSafe™ 8
Voorgeïnstalleerde software: ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie) 8
Cloudservice: 25 GB opslagruimte in Dropbox voor 12 maanden 9
Type batterij: 4-cels, 70-Wh lithium-ion polymeer ( 10)
Levensduur batterij: Tot 9 uur 11
Oplaadtijd batterij: Ondersteunt snel opladen van de batterij: circa 50% in 30 minuten 12
Draadloos: Mediatek Wi-Fi 6 MT7921 (2x2) en Bluetooth® 5.3 draadloze kaart (ondersteuning voor Gigabitsnelheden) 13 14 15 (MU-MIMO-ondersteuning)
Netwerkinterface: Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Productkleur: Mica Silver, logo in donker chroom
Toetsenbord: Fullsize Mica Silver toetsenbord met achtergrondverlichting en numeriek toetsenblok
Webcam: HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken: Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost
Aanwijsapparaat: HP Imagepad met ondersteuning voor multi-touchbewegingen; Ondersteuning voor Precision-touchpad
Uitbreidingsslots: 1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Poorten: 1 SuperSpeed USB Type-C® met 5 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combi 16 17


Optischeschijfeenheid: Optische drive niet inbegrepen
Type voeding: 200 watt Smart-netvoedingsadapter
Beveiligingsbeheer: Ondersteuning voor Trusted Platform Module (firmware-TPM)
Ecolabels: EPEAT® Silver-geregistreerd 18
Specificaties van het duurzaamheidseffect: Gerecycled plastic uit de oceaan in basis en luidsprekerbehuizing(en); Toetsen gemaakt van door consumenten gebruikt gerecycled plastic 19 20
Garantie: 2 jaar garantie (2-2-0) omvat 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Geen reparatie op locatie. Voorwaarden verschillen per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
Supportservice inbegrepen: HP 2 jaar hardwaresupport voor Compaq en Pavilion notebook met respons ter plaatse binnen 3 dagen. De algemene voorwaarden zijn te vinden op https://cpc.ext.hp.com/portal/site/cpc/details/?serviceProductNumber=U7ZJ7E&selectedCountry=BE&lang=nl_BE

 

Voetnoten en disclaimers
1. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van AMD zegt niets over de kloksnelheid.
2. De prestaties van Max Boost-klokfrequentie zijn afhankelijk van de hardware, de software en de systeemconfiguratie.
3. Alle specificaties vertegenwoordigen de gemiddelde specificaties van HP's onderdelenfabrikanten; werkelijke prestaties kunnen hoger of lager zijn.
4. TUV Low Blue Light is de kwaliteitsspecificatie van de schermconformiteitstest. Kijk voor meer informatie op https://www.certipedia.com/?locale=en#search.
5. Eyesafe® Display for Low Blue Light is de kwaliteitsspecificatie van de schermconformiteitstests. Kijk voor meer informatie op https://eyesafe.com.
6. Percentage actief plus niet-actief weergavegebied in verhouding tot actief weergavegebied plus rand. Gemeten met klep verticaal op het bureau.
7. Moet binnen 180 dagen na activering van Windows geactiveerd worden.
8. Terugkeren naar LastPass Free na 30 dagen.
9. 25 GB gratis opslag in Dropbox gedurende 12 maanden vanaf de registratiedatum. Kijk voor meer informatie en de gebruiksvoorwaarden, inclusief annuleringsvoorwaarden, op de website van Dropbox op https://www.dropbox.com/help/space/hp-promotion. Een internetabonnement is vereist, maar niet inbegrepen.
10. De werkelijke watturen (Wh) van de accu verschillen per ontwerp. De accucapaciteit neemt gestaag af in verband met de houdbaarheid, de tijd, het gebruik, de omgeving, de temperatuur, de systeemconfiguratie, geladen apps, kenmerken, voedingsbeheerinstellingen en andere factoren.
11. De levensduur van de Windows MobileMark 18-batterij varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de batterij neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk voor meer informatie op https://bapco.com/products/mobilemark-2018/.
12. Laadt de accu binnen 30 minuten op tot 50% als het systeem uit is (met de opdracht 'Afsluiten'). Aanbevolen voor gebruik met de HP adapter die bij de laptop wordt meegeleverd. Niet aanbevolen voor een lader met kleinere capaciteit. Zodra de accu voor 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem. Beschikbaar op bepaalde HP producten. Kijk op http://store.hp.com voor een compleet overzicht van productkenmerken.
13. Wi-Fi 6 ondersteunt gigabitdatasnelheid bij de overdracht van bestanden tussen twee apparaten die op dezelfde router zijn aangesloten. Vereist een draadloze router die apart wordt verkocht en ondersteuning biedt aan 80-MHz en hogere kanalen.
14. Een draadloos toegangspunt en internetabonnement zijn vereist en moeten apart worden aangeschaft. Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar. Wi-Fi 6 is achterwaarts compatibel met eerdere 802.11-specificaties.
15. Wi-Fi 6 (802.11ax) wordt niet ondersteund in Wit-Rusland, waar Wi-Fi-instellingen worden geoptimaliseerd voor lokale wettelijke vereisten (802.11ac).
16. De beste resultaten voor HP opladen in slaapstand worden bereikt met een standaardkabel voor een USB-oplaadprotocol of een kabeladapter met een extern apparaat.
17. Gebruik de netvoedingsadapter die bij de pc wordt meegeleverd voor optimale prestaties en het opladen van de batterij tijdens het gamen en renderen. Je kunt de 100 W/20 V Type-C-adapter of powerbank gebruiken wanneer je lichte taken uitvoert. Opladen als het systeem is uitgeschakeld wordt alleen ondersteund bij een 20 V Type-C-adapter of powerbank.
18. Gebaseerd op US EPEAT®-registratie volgens IEEE 1680.1-2018 EPEAT®. EPEAT®-status varieert per land. Kijk voor meer informatie op www.epeat.net.
19. Het percentage gerecycled oceaanplastic dat elk component bevat varieert per product.
20. De toetsen bevatten gerecycled plastic uit consumentenproducten. Het percentage gerecycled plastic uit consumentenproducten in elk onderdeel varieert per product.


Meer informatie
MerkHP
EAN code196548493227
Referentie (Model)ITHP68S15EAUUG

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier