iRobot I355840 Roomba I3

-1304ELECH06564694
iRobot I355840 Roomba I3 is te bestellen in veelvoud van 1
€ 448,00
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of €10 verzendkost voor thuislevering

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Robotstofzuiger met wifi-verbinding op basis van kaarttechnologie met dubbele rubber borstels voor alle vloertypen - Ideaal voor huisdieren - Gepersonaliseerde suggesties - Geschikt voor spraakondersteuning en Imprint Link


Navigeert doelgericht en logisch 

Intelligente navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloer-volgsensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette patronen. Als de accu leeg raakt, laadt de robot zichzelf op en gaat vervolgens verder waar hij was gebleven om te zorgen dat de klus helemaal wordt afgemaakt. 


Vuil verdwijnt

Trekt hardnekkig vuil los met een 3-staps schoonmaaksysteem dat gebruikmaakt van dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen, plus een borstel voor randen en hoeken en 10x meer zuigkracht*

 *Vergeleken met het Roomba® schoonmaaksysteem uit de 600-serie 


Komt waar dat nodig is, mijdt waar dat niet het geval is 

Reactieve sensortechnologie helpt voorkomen dat de sensor vastloopt en de Dirt Detect™ technologie is gericht op reiniging waar dit het meest nodig is, zoals de vuilste delen van uw huis. 


Schoonmaken zonder zelf iets te hoeven doen 

Ga lekker verder met wat u deed. Zeg met behulp van de iRobot HOME-app of uw Google- of Alexa-spraakassistent eenvoudig tegen uw robot wanneer en waar u wilt laten schoonmaken. Meer hoeft u niet te doen.

*Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant en Alexa

Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC


Droomteam voor uw schoonmaak

Dankzij de Imprint® Link-technologie kunnen de Roomba® i3-robotstofzuiger en Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte opeenvolging zorgt voor een grondige reiniging van uw vloeren, zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen.


Elke dag slimmer

Bij iRobot werken we continu aan innovaties van onze software met de nieuwste technologische en baanbrekende functies*. We sturen deze innovaties direct naar uw robots, zodat ze steeds slimmer worden. 


Betrouwbaarheid ondersteund door service, dat is de belofte van iRobot

We maken robots die lang meegaan, ontworpen zijn voor u en gebouwd op betrouwbaarheid, met een klantenservice die altijd voor u klaarstaat. Wanneer u ook hulp nodig heeft, onze deskundige klantenservice-medewerkers zijn telefonisch of per e-mail beschikbaar om uw robot snel weer aan de schoonmaak te helpen.


Uw privacy is belangrijk voor ons 

We doen alles om aan de hoogste eisen voor privacybescherming te voldoen, zodat uw gegevens beschermd zijn en van u blijven en alleen worden gebruikt om uw ervaring en de prestaties van uw robot te verbeteren.


Meer informatie
MerkiRobot
EAN code5060359287533
Referentie (Model)I355840

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier