• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Krups YY4860FD Evidence Espressomachine

250000751
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

De KRUPS Evidence, ontworpen als een volledig pakket om thuis te genieten van de perfecte koffiedranken espressomachine Levert feilloze resultaten tot het laatste detail. Met het KRUPS Quattro Force systeem maakt u heerlijke dranken van koffieboon tot kopje. Met 15 verschillende programma's bestaande uit al uw favorieten. U proeft het verschil. Zijn slanke vormgeving past perfect bij iedere keuken.


ALLES WAT U NODIG HEEFT VAN DE PERFECTE ESPRESSO TOT EEN HEERLIJKE CAPPUCCINO

Van ieder detail van koffieboon tot kopje met snelheid en gemak. Ontdek de perfecte koffiedranken thuis, met een slank en stijlvol ontwerp.


EEN GROTE KEUZE AAN AUTOMATISCHE KOFFIEDRANKEN

15 programma's voor al uw favoriete koffiedranken, van aromatische espresso, romige one-touch cappuccino, heerlijke latte en twee kopjes latte tegelijkertijd bereid, theedranken met verschillende temperatuurinstellingen, allen bereid tot in perfectie met snelheid en gemak


SLANKE EN MODERNE VORMGEVING

Uitstekende resultaten komen samen in een prachtige stijl. Het modern en slank ontwerp van geborsteld staal past perfect bij iedere keuken.


VOEG EEN SHOT ESPRESSO TOE VOOR EEN EXTRA RIJKE SMAAK

Geef uw favoriete drank een opwaardering met een extra shot espresso, een stevige hoeveelheid energie en smaak rechtstreeks in uw kopje. Gebruik de instelling koffiesterkte voor stevige en krachtige koffie.


INTUITIEVE OLED BEDIENING

Natuurlijk en intuïtief OLED-scherm en tastbare bediening voor snelle en eenvoudige resultaten. U bent volledige in controle bij iedere stap van het drankbereidingsproces.


BUITENGEWOON ONTWERP EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Het volledig nieuw ontwerp verbetert uw ervaring als koffiedrinker. Met zijn grote hoeveelheden (2,3 L waterreservoir en 260 g bonenreservoir) en zijn perfecte afmetingen en ergonomie, is deze machine zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik.


LANGDURIGE PRESTATIES DOOR DE AUTOMATISCHE SPOELING

Beperk de vorming van kalkaanslag tot het absolute minimum met een automatisch afvoersysteem van het stoompijpje, voor langdurige prestaties.


GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE VOOR PERFECTE KOFFIE

KRUPS Quattro Force optimaliseert iedere stap van espressobereiding van koffieboon tot kopje: met 20% snellere maling, ultrafijn stampen, uitstekende filtering en geavanceerde afvoer voor langdurige prestaties.

Maximaal vermogen: 1450 W

Inhoud (waterreservoir): 2.3 l

Pompdruk: 15 bar

Inhoud (bonenreservoir): 260 g

Breedte: 240 mm

Hoogte: 363 mm

Diepte: 372 mm


Meer informatie
MerkKrups
EAN code3700342451047
Referentie (Model)YY4860FD

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier