Lenco CR-550 - Zwart

450000215
Lenco CR-550 - Zwart is te bestellen in veelvoud van 1
€ 59,69
Op voorraad

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Dezelfde service als in de winkel

en je al 50 jaar van ons gewend bent

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

PLUSPUNTEN
Wekkerradio
Dubbele alarmfunctie
Draadloos opladen smartphone
Verkrijgbaar in meerdere kleuren

PRODUCTINFORMATIE
De strakke en moderne Lenco CR-550 wekkerradio is jouw wekker en draadloos laadstation in 1. Via de bekende QI techniek wordt jouw smartphone opgeladen zonder snoeren. Is jouw smartphone nog niet klaar om draadloos op te laden? Niet getreurd, want de Lenco CR-550 heeft ook een USB-aansluiting, zodat ook jij 's ochtends met een volle batterij begint!

Je zult versteld staan van het geweldige geluid, dat helder je kamer binnenkomt via de twee ingebouwde luidsprekers. Dankzij de PLL-FM-tuner heb je een storingsvrije ontvangst van al jouw radiozenders. Maar word je liever wakker met je eigen muziek? Kies er dan voor om via de USB of AUX-uitgang jouw externe apparaat, zoals je tablet of smartphone, aan te sluiten.

Door zijn simplistische look past deze perfect op ieder nachtkastje. Geen ingewikkelde knoppen en functies, maar een degelijke wekkerradio waar je op kunt vertrouwen. Ook als 's nachts de stroom uitvalt, sta jij op tijd op met deze wekkerradio. Dankzij de klok-backup die op batterijen werkt, is er geen excuus meer om te laat uit je bed te komen. Hoewel de wekkerradio compact is, beschikt deze over een groot en overzichtelijk 1,2 inch-ledscherm. Hierop kan je ook midden in de nacht duidelijk zien hoe laat het is.

Staan jij en je partner niet op dezelfde tijd op? Dan is de Lenco CR-550 perfect voor jullie. De wekker is namelijk uitgerust met een dubbele alarmfunctie, zodat zowel jij als je partner op tijd worden gewekt. En wil jij nog even blijven liggen, terwijl je partner al de deur uit is? Gebruik dan de snooze-functie en geniet nog even na van jouw favoriete muziekzender.

PRODUCT HOOGTE 9,70 cm
PRODUCT DIEPTE 7,50 cm
PRODUCT BREEDTE 15,50 cm

Meer informatie
MerkLenco
EAN code8711902036838
Referentie (Model)A002692

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier