• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Metaltex 405870 Ciclone Droogtoren 40m

521000118
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Flexibel en transformeerbaar, lost alle legproblemen op.
In de wasruimte, de strijkkamer, de badkamer of buiten... CYCLONE is de oplossing voor de dagelijkse legproblemen. CYCLONE is ontworpen om zowel in grote als kleine ruimten te worden geplaatst, waarbij het laadvermogen wordt aangepast.

Zijn voordelen:
  • Extra grote laadcapaciteit: kan meer dan 40 meter drooglijnen drogen, wat vergelijkbaar is met de capaciteit van 2 volle wasmachines.
  • Flexibiliteit: Zelfdragende droogroosters, maken een gemakkelijke, onbelemmerde belading vanaf de voorkant mogelijk. Alle roosters zijn onafhankelijk en individueel opvouwbaar, zodat u er lakens, gordijnen en extra grote handdoeken aan kunt ophangen. Inclusief twee handige kleerhangerhouders om jassen en overhemden te drogen te hangen.
  • Handig voor kleine ruimtes: dankzij de flexibiliteit kunnen ze half open worden gebruikt, zodat ze in kleinere ruimtes passen, zoals de badkamer, was- of strijkruimte.
  • Open en dicht in enkele seconden: wanneer ze niet gebruikt worden, kunnen de roosters en voetjes van de Ciclone snel worden opgevouwen, zodat ze compact worden en niet verstopt raken. (10 cm diepte in gesloten toestand).
  • Gegarandeerde kwaliteit: hoofdstructuur van geanodiseerd aluminium en roosters behandeld met de exclusieve Metaltex Epotherm® coating, waardoor weerstand en lichtheid kenmerken zijn die een lange levensduur van het product garanderen.


Uitgeklapt: 78x72x137cm

Ingeklapt: 78x7,7x137cm


Meer informatie
MerkMetaltex
EAN code8002524058705
Referentie (Model)405870

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier