• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Mysoda CO2-cilinder 60L

251000203
Mysoda CO2-cilinder 60L is te bestellen in veelvoud van 1
€ 24,99
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

NIET ALLE BUBBELS ZIJN GELIJK
Alle CO2 is niet hetzelfde! Even onschadelijk als bubbels in het water kunnen dranken de natuurlijke bronnen van onze planeet aantasten door het gebruik van flessen voor eenmalig gebruik en door de ecologische voetafdruk die met transport gepaard gaat. We willen bruiswater en frisdrank maken zonder schuldgevoel.

De gasflessen van Mysoda bevatten pure food-grade CO2 komende van onze partner Air Liquide. De cilinders worden gevuld in onze eigen fabriek in Comines met milieuvriendelijke wind-en zonne-energie. Met de Mysoda CO2-cilinder kunt u tot wel 60L bruisend water maken.

HEB JE GEEN BUBBELS MEER? HIER IS WAT JE MOET DOEN:
Neem de volgende keer dat je boodschappen gaat doen uw lege C02-cilinder mee. Mysoda is momenteel al verkrijgbaar bij Selexion, Expert, Exellent, Intermarché, Molecule, Multi Bazar, Europoint en onafhankelijke elektro, huishoud- en voedingswinkels.
Ruil je lege cilinder in voor een gevulde. U betaalt alleen voor de bubbels, niet voor de fles.
Denk er altijd aan om Mysoda C02 te vragen en de natuur zal je dankbaar zijn

WELKEN CILINDERS ZIJN COMPATIBEL?
De cilinders van andere fabrikanten zijn ook compatibel met Mysoda-bruiswatermakers, zolang deze cilinders het gebruikelijke schroefmechanisme gebruiken om ze aan het apparaat te bevestigen. Quick Connect-cilinders zijn niet compatibel met Mysoda-apparaten.

MYSODA-CILINDERS HOUDEN VAN ALLE MERKEN
Voor het geval je het nog niet wist, Mysoda CO2-cilinders zijn compatibel met bruiswatermakers van verschillende fabrikanten zoals Sodastream, Aarke, Sodapop en Aga, behalve Sodastream-modellen die Quick Connect-cilinders gebruiken. We recyclen de cilinders graag en vullen ze keer op keer.

De levensduur van een cilinder is maar liefst 40 jaar! Vraag de volgende keer naar de Mysoda-bubbels bij uw winkelier.

VEILIGHEID VAN MYSODA CO2-CILINDERS
We waarborgen de kwaliteit en veiligheid van onze cilinders door altijd alleen hoogwaardige kooldioxide van voedselkwaliteit te gebruiken conform de lokale en EU-regelgeving en ons veiligheidsproces te volgen bij het vullen en transporteren ervan. Onze cilinders worden regelmatig gekeurd door een geautoriseerde derde partij. Om veilig gebruik en opslag van CO2-cilinders te garanderen, heeft elke cilinder een veiligheidsklep die het gas onschadelijk zal laten ontsnappen in het onwaarschijnlijke geval dat de druk van de cilinder boven de veiligheidsniveaus stijgt.


Meer informatie
MerkMysoda
EAN code6430052009791
Referentie (Model)TP008

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier