• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Philips 12972RGTB1 RacingVision GT200 Koplamp Auto

170001824
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Ongelooflijke prestaties van een lamp voor op de weg
Als u houdt van autorijden, laat dan de Philips RacingVision GT200-autolampen uw rijervaring intensiveren. Tot 200% helderder licht dat meer dan 80 meter verder schijnt betekent beter zicht en snellere reacties voor een spannendere rit.

Ervaar een grote verandering in zichtbaarheid en rijplezier
De Philips RacingVision GT200 levert de beste prestaties in ons portfolio en biedt de superheldere zichtbaarheid van een rally-lamp in een formaat dat geschikt is voor de openbare weg. Ervaar de haarscherpe helderheid van tot wel 200% helderder licht(1). Het geoptimaliseerde lampontwerp zorgt voor een hogere verlichtingssterkte voor een beter zicht op de weg, waardoor uw rit veiliger en spannender wordt.

Opvallende lichtbundel die tot 80 meter verder schijnt(2)
Met zijn ultrakrachtige lichtbundel die 80 meter verder(2) schijnt dan het wettelijke minimum, kunt u met de Philips RacingVision GT200 meer van de weg zien. Merk potentiële gevaren sneller op, reageer sneller en houd uw auto probleemloos op de weg. Dit alles leidt tot een veiligere en tevreden rijervaring.

Hoogwaardige verlichting goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg
Philips RacingVision GT200-koplampen zijn ECE-goedgekeurd voor de weg. Prestatiegerichte bestuurders genieten van een heldere, levendige en wettelijk goedgekeurde lamp die voldoet aan de relevante voorschriften.

Nieuwe lampcoatingtechnologie zorgen voor een maximale lichtdoorvoer
Dankzij de nieuwe gepatenteerde kleurverloop- en schermcoatingtechnologie kunnen deze lampen meer licht op de weg projecteren, waardoor u beter zicht hebt in het donker. Naast een maximale lichtdoorvoer, profiteert u van een stijlvol, opvallend licht dat momenteel erg geliefd is.

Nieuwe kwartsglastechnologie voor uiterst nauwkeurige lichtopbrengst
Nieuwe productietechnieken voor Philips Diamond Precision-kwartsglas zorgen voor een scherpe afbakeningslijn en een helder focuspunt. U krijg de helderheid die u verdient. Daarnaast zorgt kwartsglas voor een grotere weerstand tegen thermische schokken om de levensduur van de lamp te beschermen. Dankzij de verbeterde UV-absorptie is ook de optica van de koplampen beter beschermd.

Philips wordt aanbevolen door grote autofabrikanten
Technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De producten met originele Philips-kwaliteit zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen (inclusief toepasselijke ISO-normen) die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. De Philips RacingVision GT200 is compatibel met automodellen van belangrijke merken zoals Audi, BMW, Ford, GM, Toyota en Volkswagen. Raadpleeg de productselectiegids voor meer informatie.

Elektrische kenmerken
Voltage: 12 volt
Wattage: 55 W

Lichtkenmerken
Kleurtemperatuur: 3500
Lumen: 1500 ±10% 

Levensduur
Levensduur: 250 uur


Meer informatie
MerkPhilips
EAN code8719018005731
Referentie (Model)0730256

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier