• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Philips 32PFS6908/12 LED Full HD Ambilight TV

446001020
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Ga volledig op in uw favoriete content. Ambilight-TV.
Ambilight-TV's zijn de enige TV's met LED-verlichting achter het scherm die reageren op waar u naar kijkt en u onderdompelen in een kleurrijke lichtkrans. Alles verandert: uw TV lijkt groter en u beleeft uw favoriete series, films en games nog intenser.

Scherp beeld. Levendige kijkervaring.
De beeldverwerkingsengine van deze Full HD LED Ambilight TV optimaliseert de beeldkwaliteit en biedt scherpe beelden, rijke kleuren en vloeiende bewegingen. Voor de ultieme kijkervaring, elke keer weer.

Geweldige TV. Moeiteloos. Philips Smart TV.
U vindt het snel met onze nieuwe Smart TV. Volgt u een serie? U kunt rechtstreeks vanuit het startscherm blijven kijken. Als u op zoek bent naar iets nieuws, kunt u door categorieën bladeren, zoals actie of drama, en suggesties van de beste streamingservices bekijken, alles op één plek.

Spraakbediening. Werkt met Google Assistent* en Alexa*
U kunt kiezen uit verschillende spraakassistenten! U kunt de TV bedienen en Google Assistent vragen om series en films te zoeken via slimme speakers van Google. Of vraag Alexa via Alexa-apparaten.

Slank, aantrekkelijk ontwerp.
Bent u op zoek naar een TV die bij uw kamer past? Het vrijwel randloze scherm van deze Ambilight TV ziet er altijd goed uit en dankzij de slanke, matzwarte voetjes lijkt het alsof het scherm zweeft. Bovendien kunt u uw Ambilight gebruiken als omgevingsverlichting met een wow-effect!

Geweldig voor games. Lage invoervertraging op alle consoles.
Geniet u van gamen? De instelling voor een lage invoervertraging wordt automatisch geactiveerd wanneer u uw console inschakelt, zodat u vloeiend kunt spelen, zelfs als de actie intenser wordt. Wat u ook speelt, de Ambilight-gamemodus zorgt voor nog meer spanning.

Klaar voor de toekomst. Duurzame verpakking en materialen.
Deze TV is niet alleen een investering in geweldig beeld en geluid, maar ook een investering in de toekomst. Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton met FSC-keurmerk en onze gedrukte materialen van gerecycled papier. We verzenden uw TV zelfs in een composteerbare beschermende hoes die u opnieuw kunt gebruiken als boodschappentas.


Meer informatie
MerkPhilips
EAN code8718863036853
Referentie (Model)32PFS6908/12

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier