• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Samsung VS20T7536T5/EN Jet 75 Complete Zilver

271000858
Niet meer leverbaar

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Krachtig schoonmaken
Geavanceerde schoonmaakprestaties
Reinig verschillende soorten vloeren met een maximum aan zuigkracht. De digitale invertermotor van Samsung genereert een zuigkracht tot maar liefst 150 watt*. De aerodynamisch ontworpen borstel en filter optimaliseren bovendien de luchtstroom, terwijl de multicyclonische luchtfilter ervoor zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Grote zuigkracht
Digital Inverter Motor
Je maakt extreem doeltreffend schoon dankzij de zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen van tot 410 watt**, een doeltreffend energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*.
* Gebaseerd op interne tests van de zuigkracht bij de ingang van het niet-gemotoriseerde hulpstuk, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard. ** Gebaseerd op interne tests conform de IEC60335-1 Cl. 10-standaard.

Kies voor extreme zuigkracht
Jet Cyclone
Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht* dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van het Jet Cyclone-systeem. De 27 luchttoevoerpunten van dit systeem vormen een optimaal luchtpad, waardoor er zo weinig mogelijk zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

Krachtig op tapijt
Turbo Action Brush
De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken. Je kunt de roterende trommel gemakkelijk reinigen door hem in één klik los te koppelen.

Kies voor schone lucht
99.999% Meerlagig filtersysteem*, gecertificeerd door SLG en BAF
Geniet van schonere lucht dankzij het 99.999% Meerlagig filtersysteem*. Een cyclonische hoofdfilter en metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, terwijl de Jet Cyclone- en microfilter fijne stofdeeltjes uit de lucht filteren, en een filter voor ultrafijn stof 99,999%** van de microstofdeeltjes tegenhoudt, waaronder deeltjes en allergenen van 0,3~10µm***.
* 99.999% Meerlagig filtersysteem: 'High Efficiency Particulate Air'-filtersysteem. ** Gebaseerd op interne tests, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.11-standaard. ***Deeltjes van 0,3~10µm zijn deeltjes die over het algemeen onzichtbaar zijn voor het menselijk oog, zoals pollen en schimmels.

Tot 1 uur schoonmaaktijd**
Uitneembare batterij met een langere gebruiksduur
Hij werkt lang door zonder opladen. De krachtige batterij (3000mA*) staat garant voor tot 1 uur** zuigkracht. Bovendien kun je die vervangen door een reservebatterij*** om tot 2 uur lang schoon te maken. De batterij blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli****.
* 3000mA is gebaseerd op het totaalvermogen van de batterij, maar is beperkt tot 2850mA voor meer duurzaamheid. ** Vermelde gebruikstijd geldt voor gebruik op minimaal vermogen met een niet-gemotoriseerde tool. ***Een extra batterij wordt apart verkocht als accessoire. ****Behoudt 70% van zijn vermogen na vijf gebruiksjaren met 100 laadcycli/jaar, gebaseerd op het vermogen van de volledige batterij (2850mA). Eén laadcyclus: de batterij helemaal opgebruiken na volledig opladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van gebruik. Gebaseerd op interne tests. ***** Eigenlijk model kan verschillen afhankelijk van specificaties.

Alles in één oogopslag
Digitaal Display
Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in een oogopslag de status van het toestel, zoals het batterijniveau en het borsteltype. Ook geeft het een melding als er problemen met de borstel of blokkages zijn. Een makkelijke manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden.

Flexibele oplader
2-in-1 oplaadstation
Het 2-in-1 oplaadstation geeft je alle flexibiliteit bij het wegzetten en opladen van je stofzuiger. Het oplaadstation kan gemakkelijk aan iedere omgeving worden aangepast. Als je ruimte wil besparen, hang je het tegen de muur. Je kunt het ook als standalone oplader gebruiken en de batterij er uithalen en ergens anders opladen.

Volledig afwasbaar
Afwasbaar stofreservoir
Je houdt het stofreservoir proper en maakt je stofzuiger gemakkelijk leeg. Het hele stofreservoir, inclusief het multicyclonische systeem, is namelijk volledig afwasbaar. Zo kun je het altijd proper en fris houden.

Harde vloeren reinigen
Soft Action Brush
Een Soft Action Brush met antistatische zilverdraden maakt korte metten met fijne stofdeeltjes op harde vloeren en in kieren. Dankzij de 180 graden draaibare kop kun je schoonmaken in iedere hoek. Het systeem zorgt er ook voor dat haren van huisdieren niet vast komen te zitten in de borstel. Je kunt de borstel gemakkelijk loskoppelen en reinigen met één druk op de knop.

Automatisch dweilen
Spinning Sweeper
Hou harde vloeren veel gemakkelijker proper met een optionele Spinning Sweeper. Dankzij de draaiende natte dweilen maak je moeiteloos en optimaal schoon. Je kunt ook herbruikbare dweilen van microvezel gebruiken of natte wegwerpdweilen. De Spinning Sweeper werkt tot wel 75 minuten*, zodat je al je harde vloeren kunt dweilen.

Moeiteloos schoonmaken
Lichtgewicht ontwerp
Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. De kruimeldief weegt slechts 1,66 kg, wat 12% lichter is dan conventionele Samsung-modellen. Je kunt dus gemakkelijk het hele huis schoonmaken.

SPECIFICATIES
Fabrikantcode VS20T7536T5/EN
Artikelnummer 05803482
Merk Samsung
Aantal vermogenniveau's 3
Breedte 250 mm
Breedte verpakking 388 mm
Categorie Steelstofzuiger
Diepte 215 mm
Diepte verpakking 241 mm
Geluidsniveau 86 dB
Gewicht 2760 g
Gewicht verpakking 8400 g
Hoogte 1136 mm
Hoogte verpakking 750 mm
Inverter technologie Ja
Kleur van het product Zilver
Looptijd 60 min
Maximaal ingangsvermogen 550 W
Mini turbo-borstel Ja
Reinigt ondergronden Tapijt, Harde vloer
Soort reiniging Droog
Spleetzuigmond Ja
Stof capaciteit 0.8 l
Stofzuigercontainer type Zakloos
Verwijderbare batterij Ja
Vuilafscheidingsmethode Multi-cyclonisch
Zuigkracht 200 W
Zuigkrachtstand Max, Medium, Min


Meer informatie
MerkSamsung
EAN code8806090393792
Referentie (Model)VS20T7536T5/EN

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier