• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Samsung WW81CGC04AAH EcoBubble Wasmachine 8KG 5000-serie

863000406
Samsung WW81CGC04AAH EcoBubble Wasmachine 8KG 5000-serie is te bestellen in veelvoud van 1
€ 529,00
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Krachtige bubbels, uitstekende reiniging
Ecobubble™
EcoBubble™-technologie beschermt je kleding en staat garant voor krachtige wasprestaties, zelfs op lage temperaturen. Het toegevoegde wasmiddel wordt opgelost, geactiveerd en omgezet in bubbels. Zo kan het dieper doordringen in de vezels en vuil losmaken, waardoor vuil en vlekken tot wel 24% beter worden verwijderd. Het werkt even goed in warm als in koud water (15 °C). Zo kan je tot wel 70% energie besparen en bescherm je de kleuren en de stof van je kleding maar liefst 45,5% beter

Bespaar aan energiekosten dankzij het zuinigere verbruik
10% extra energiebesparing
De 5000C wasmachines met 9KG inhoud leveren 10% energiebesparing op, ze verbruiken ruim 10% minder energie dan onze voormalig zuinigste A-label wasmachines met 9KG inhoud. De wasmachines maken gebruik van slimme geavanceerde technologieën en dat betekent: betere wasprestaties, kortere wasbeurten en een lager energieverbruik

Slimme energiebesparingen tot 70%
AI Energy Mode
Vink AI Energy Mode aan in de SmartThings applicatie en bespaar tot 70% energie op een wasbeurt. Door middel van de EcoBubble™-technologie, het gebruik van koud water en een verlenging van het programma bespaar je tot 70 energie. Monitor daarnaast het energieverbruik overzichtelijk in de SmartThings Energy omgeving, hierin kun je eenvoudig je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse stroomverbruik zien. Je kunt ook een inschatting maken van je maandelijkse elektriciteitskosten van je Samsung apparaten.

54% minder microplastic in de oceaan
Microplastic programma​
Help het milieu te beschermen door het vrijkomen van Microplastic te verminderen. Elk jaar komen er aanzienlijke hoeveelheden Microplastic uit synthetisch textiel in het wereldwijde marine milieu terecht. Samsungs nieuwe Microplastic-cyclus optimaliseert het toerental en de was intensiteit van de motor om de kans te verlagen dat synthetische kleding microplastic afgeeft. Hierdoor komt er tot 54%* minder Microplastic in het milieu terecht.

Hardnekkige vlekken intensief verwijderen​
Bubble Soak
Kledingstukken worden perfect schoon, zelfs als ze erg vies zijn. Met een simpele druk op de knop verwijdert de Bubble Soak-functie allerlei hardnekkige vlekken. Bubble Soak voegt een extra fase toe aan het wasprogramma, waarin kleding grondig wordt geweekt in actieve bubbels. Vuil en vlekken komen hierdoor los en worden verwijderd.

Reinig je kleding met stoom
Hygiënisch stomen
Het krachtige hygiënisch stoomprogramma is bedoeld om je waskwaliteit te verbeteren zonder tijdrovende voorbehandelingen. In tegenstelling tot andere wasmachines wordt bij dit model stoom geïnjecteerd van onderin de trommel. Daardoor dringt de stoom diep door in ieder kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën* en allergenen van huisstofmijt. Het hygiënisch stoomprogamma vermindert blootstelling aan huisstofmijt, katten- en hondenharen, graspollen en schimmels.

Verwijder vuil en bacteriën eenvoudig uit de trommel​
Drum Clean
Houd de binnenkant van je wasmachine hygiënisch schoon en bespaar geld. Drum Clean verwijdert 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën. Je hebt geen schoonmaakmiddel nodig, want alles wordt perfect schoon dankzij de combinatie van inweken, pulseren en een hoog toerental. En voor extra gebruiksgemak krijg je automatisch een melding wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt.

Minder zeepresten, minder schoonmaken
StayClean Drawer
Minder zeepresten uit de wasmiddellade verwijderen. De lade is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat automatisch de laatste wasmiddelresten verwijdert door middel van krachtige waterstralen. Er blijven dus minder vieze en plakkerige zeepresten achter, waardoor het wasmiddelbakje hygiënisch schoon blijft. En doordat wasmiddel efficiënt naar de trommel wordt doorgeleid, wordt je kleding grondig gereinigd.

Probleemloos de was doen
Wi-Fi connectiviteit
Profiteer van probleemloze wasprogramma's met de SmartThings-app. Met het Energy onderdeel in de SmartThings-app kun je het energieverbruik in het hele huis proactief beheren van je Samsung apparaten. Met 'Home Care' krijg je onderhoudstips en kun je problemen oplossen. En als je ook een SmartThings-droger hebt, raadt 'Auto Cycle Link' je automatisch het beste droogprogramma aan zodra de was klaar is.

SmartThings Energy
Proactieve energiebesparingen tot wel 70%
Houd de controle over je energieverbruik om geld te besparen. SmartThings Energy biedt handige, energiezuinige tips. Ook monitort het de energieconsumptie van Samsung-apparaten in real time en vergelijkt deze met de voorgaande maand. Je krijgt een melding als je in de buurt komt van je maandelijkse maximumverbruik.

SmartThings Home Care
Slim onderhoud, gemakkelijk controleren
Gemakkelijk onderhoud van je wasmachine. Je ontvangt van SmartThings Home Care een melding wanneer onderdelen toe zijn aan vervanging en je krijgt hulp bij het oplossen van problemen. Ook zie je hoe je de software van functies en apparaten kunt updaten. Tot slot krijg je handige tips over het gebruik van je apparaat en heb je toegang tot de handleiding.

Design
Apparaatplaatsing: Vrijstaand
Type lader: Voorbelading
Kleur van het product: Wit
Ingebouwd display: Yes
Type beeldscherm: LED
Soort bediening: Draaiknop, Touch
Deurscharnieren: Links
Deurkleur: Zwart, Transparant
Trommel type: Diamond drum
Kiikglas: Yes

Prestatie
Nominale capaciteit: 8 kg
Maximale centrifugesnelheid: 1400 RPM
Centrifuge-droger klasse: B
Geluidsemissieklasse: A
Geluidsniveau bij centrifugeren: 72 dB
Uitgestelde start timer: Yes
Cyclustijd (max): 218 min
Duur cyclus (snelwas programma): 15 min
Wasprogramma's: Koud, Kleur, Katoen, Delicaat/zijde, Eco, Intensief / outdoor, Microvezel, Mix, Voorwassen, Quick 15min, Spoelen & centrifugeren, Stoom, Synthetische, Wol
Restvochtpercentage: 53,9 procent
Easy Iron-functie: Yes
Smartphone ondersteuning op afstand: Yes
Wi-Fi-besturing: Yes
Bedieningsapps ondersteund: SmartThings

Gewicht en omvang
Breedte: 600 mm
Diepte: 550 mm
Hoogte: 850 mm
Gewicht: 65 kg
Diepte met deur gesloten: 63,5 cm
Diepte wanneer de deur open is: 107,2 cm

 


Meer informatie
MerkSamsung
EAN code8806095210483
Referentie (Model)WW81CGC04AAH

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier