• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Talen Tools BD64SET Gereedschapshouders Op rail – 5 stuks

220014390
Talen Tools BD64SET Gereedschapshouders Op rail – 5 stuks is te bestellen in veelvoud van 1
€ 13,95
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Wil jij orde scheppen in de chaos van (tuin)gereedschappen? Met deze gereedschapshouders op rail van Talen Tools zet je een eerste belangrijke stap. De rail is 57 centimeter breed en biedt ruimte aan 5 gesteelde gereedschappen. Met een beperkte breedte biedt deze gereedschapshouder toch een aanzienlijke ruimte om je gereedschap netjes te ordenen. Let er bij de montage op dat je de rail hoog genoeg plaatst. Zo voorkom je dat het gereedschap tegen de grond aankomt. Wanneer je over veel gereedschap beschikt, is de aanschaf van meerdere gereedschapshouders het overwegen waard. Je deelt zo jouw gereedschappen per categorie in. Zo ga je met structuur aan de slag met je nieuwe klus in de tuin, op straat of in huis.

Verschuifbare gereedschapshouder
Varieert jouw gereedschap in afmetingen? Doordat de houders verschuifbaar zijn, stel je de gereedschapshouder in op het formaat van het gereedschap. Het geeft je nog meer opties om de ruimte van deze gereedschapsklemmen te benutten. Ruimte die je door het verticaal opbergen van gereedschap op de grond kunt besparen. Bovendien struikel je zo ook niet meer over opstaande harken, batsen of schoppen. Het maakt het een stuk veiliger om in het tuinhuisje, in de schuur of in de garage rond te wandelen.

Bescherm je (tuin)gereedschap
Naast de ruimtebesparing, bieden deze gereedschapsklemmen nog een voordeel. Door de rubberen klem, wordt het gereedschap schadevrij opgeborgen. Omdat het gereedschap stevig vastzit, ontstaan er geen schuurplekken of andere schade. Met de aanschaf van deze gereedschapshouders kies je dus niet alleen voor orde. Je kiest ook voor een langere levensduur van je gereedschappen, omdat ze op een handige en stevige manier zijn opgeborgen. De gereedschapshouder wordt inclusief bevestigingsmateriaal geleverd.


Meer informatie
MerkTalen tools
EAN code8712448420112
Referentie (Model)BD64SET

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier