• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Talen Tools SQ53 Titanium Snoeischaar Voorbijsnijdend Met Holster

220014388
Talen Tools SQ53 Titanium Snoeischaar Voorbijsnijdend Met Holster is te bestellen in veelvoud van 1
€ 30,45
In stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Snoeischaar – Titanium – Voorbijsnijdend – High Quality – Met lederen holster – 21 cm
Ga voor kwaliteit met deze hoogwaardige snoeischaar van Talen Tools. Met één titanium mes in combinatie met koolstofstaal, knip je met deze snoeischaar met speels gemak (levende) takken door. De capaciteit van deze snoeischaar rijkt tot een takdikte van 25 millimeter. Een titanium mes is zeer slijtvast. Hierdoor geniet jij tijdens het knippen nog langer van een scherpe snede. Bovendien roest titanium ook niet. Vanwege de voorbijsnijdende kniptechniek is deze snoeischaar vooral geschikt voor levende takken en stengels. Deze kniptechniek zorgt voor een ‘schone’ snede, waarbij het overige deel van de tak of stengel zoveel mogelijk intact blijft. Hierdoor ontstaat er minder schade aan de bloemen, planten en struiken. Zo is er een minder grote kans op infecties en zullen de takken normaliter ook weer sneller groeien.

Snoeischaar met holster
Voor een groter gebruiksgemak én voor een stoere uitstraling: de lederen holster van deze snoeischaar laat zien dat jij klusjes in de tuin professioneel aanpakt. Naast de uitstraling, zorgt deze holster ook voor een stukje extra veiligheid tijdens het tuinieren. Gebruik je de snoeischaar niet? Maak dan je handen weer vrij en berg de snoeischaar veilig op. Ondanks het feit dat jij je handen vrij hebt, blijft de snoeischaar wel binnen handbereik. Zorg dat je de snoeischaar sluit met de veiligheidssluiting.

Snoeischaar met fijne grip
Een fijne ergonomische rubberen greep van het handvat zorgt voor een groot werkcomfort. Bovendien blijf jij zo controle houden over de snoeiwerkzaamheden. De kans dat je uitschiet is nihil, waardoor er ook een kleine kans bestaat dat je delen van de plant per ongeluk schade toebrengt. De binnenzijde van het handvat is gemaakt van gesmeed aluminium. De schaar wordt zo extreem sterk, ondanks dat het gewicht beperkt blijft. Een licht gewicht draagt bovendien bij aan een fijner gevoel in je vingers en handen. Je levert namelijk minder fysieke inspanning bij het gebruik van de snoeischaar.


Meer informatie
MerkTalen tools
EAN code8712448438834
Referentie (Model)SQ53

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier