• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

Zo! Home Dekbedovertrek Sharon - 100% Katoen - 260 x 200/220 cm

560005374
€ 59,95
Out of stock

Levering

Gratis afhaling bij Molecule of thuislevering mogelijk

Voor 15u besteld in de week, morgen in huis

We leveren je pakketje zo snel mogelijk

Je ontvangt een mail

zodra je bestelling klaarligt. Bestellingen in het weekend worden vanaf maandag verwerkt.

Slechts een tipje van de sluier

ontdek alle 400.000 producten in onze winkel in Vichte

Voor het gebruik van je Zohome bedlinnen raden wij je aan om eerst het wasvoorschrift te raadplegen. Het is belangrijk om het wasadvies op te volgen om zo lang mogelijk van je beddengoed te blijven genieten.

Wassen
Voordat je het Zohome bedlinnen gebruikt is het belangrijk om het product eerst uit te wassen, niet spoelen of weken. Gebruik vloeibaar wasmiddel (vermijd bleekmiddelen) en raadpleeg voor het wassen het etiket van het product om na te gaan op welke temperatuur het gewassen mag worden. Was donkere en lichte kleuren altijd apart.

Wasmiddel
Gebruik vloeibaar wasmiddel. Voor lichte kleuren bevelen wij een vloeibaar kleur- of bontwasmiddel aan, voor donkere kleuren is een vloeibaar donker wasmiddel het beste. Volg altijd de wasvoorschriften op het etiket om ervoor te zorgen dat je bedlinnen zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

Drogen
Haal het bedlinnen na beëindigen van het wasprogramma direct uit de wasmachine om het te laten drogen. Laat het bedlinnen nooit in natte toestand in de wastrommel zitten. Wil je het beddengoed in de droger drogen? Kijk eerst op het wasvoorschrift of het item hiervoor geschikt is. Mocht dit het geval zijn, gebruik dan gedurende korte tijd een lage droogtemperatuur.

Strijken
Bij het Zohome bedlinnen zit altijd een wasvoorschrift. Raadpleeg het wasvoorschrift om te controleren of het product gestreken mag worden. Je kunt de kreukels het beste verwijderen door het bedlinnen vochtig te strijken, met een stoomstrijkijzer of door het bedlinnen vochtig te maken met een plantenspuit.


Meer informatie
MerkZo! Home
EAN code8718518398466
Referentie (Model)ZOHK186-73-DBO 260

Bekijk ons verzend- en retourbeleid hier