• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

De gids voor graag gegeven én graag gekregen geschenken!

De gids voor graag gegeven én graag gekregen geschenken!

Een leuk geschenk uitkiezen, dat perfect is voor de persoon waar je het aan geeft, is niet altijd even makkelijk. Daarom groepeerden we in onze geschenkfolder de aanraders voor zo goed als elk type persoon. Resultaat? Een inspiratiefolder boordevol geschenkideeën, voor maar liefst 23 soorten mensen. Dat maakt de keuze meteen een pak(je) gemakkelijker toch!

Zoek je een geschenk voor een foodie of een sportief type?

Let wel op, niet elke sportieveling is hetzelfde. Voor sommigen kan het niet snel genoeg gaan. Anderen doen het liever rustig aan of kiezen voor indoor sport, terwijl jij misschien wel warm te maken bent voor wintersport. Blader zeker eens door onze folder en ontdek bij welke categorie jouw feestgezelschap hoort.

Geschenkje nodig voor een al dan niet sportieve foodie die er volledig voor gaat tijdens én na de feestdagen? Ontdek onze thema’s voor: zoetebekjes, foodies met een groot hart voor hartig, zij die het aperitief nooit overslaan of bij het aperitief al uitkijken naar de koffie, … En dat allemaal aan een mooi gedekte tafel!

Of is het eerder iemand die graag verloren loopt in onze elektro- of interieurafdeling?

Sommigen kiezen voor een praktisch interieur, anderen willen het vooral gezellig en velen kiezen voor the best of both worlds. Zij gaan voor knus met technologische hoogstandjes. Of gebruiken de technologische hoogstandjes als ervaren doe-het-zelver. Wie het ook is, geschenkinspiratie genoeg in onze folder!

Liever een ander model, kleurtje of stijl? We verwelkomen je graag in onze winkel met een groots aanbod elektro en deco!

Komen ze tot rust als ze thuiskomen bij hun huisdieren of genieten ze liever van hun persoonlijke spa? Een pakje onder de boom voor de beestigste van het gezin wordt altijd geapprecieerd, zowel door het beestje als door het baasje. Sla dit thema dus zeker niet over wanneer je door onze geschenkgids bladert. Enkele thema’s eerder vind je onze meest ontspannende inspiratie, want iedereen kan weleens wat zen gebruiken. Stress? Daar is geen sprake meer van!

Een écht mooi cadeau voor écht mooie mensen!

Vanbinnen én vanbuiten, met die leuke tas of schoenen die hun outfit helemaal afmaken. Staan ze graag iets langer in de badkamer voor de perfecte look? Maak het ze dan gemakkelijker met een praktisch beautyproduct. Dankzij jouw goed gekozen geschenk zien ze er elke dag piekfijn uit. Daar zijn geen feestdagen voor nodig!

PS. Zie jij er ook graag piekfijn uit? Neem dan eens een kijkje in onze fashionafdeling en shop je feestoutfit aan een formidabele korting!