• Gratis afhaling in Molecule
  • Veilig online betalen
  • 14 dagen bedenktijd

De tuintrends voor 2023

De tuintrends voor 2023

Van je interieur naar je exterieur

Binnen en buiten lijken steeds meer op elkaar. Zo zou je leuke tuintafel steeds minder misstaan in huis en die comfy stoelen evenmin. Zak je liever weg in een gezellige zetel? Ook dat kan in je tuin. Je vindt tegenwoordig genoeg loungesets met zachte kussens die tegen een stootje kunnen (lees: maartse buien en aprilse grillen) en waar je met plezier een hele avond ontspannen in vertoeft. Nodig je vrienden en familie maar uit, er is plaats genoeg in jouw loungeset.

Maar voor welke stijl kies je?

Een moderne luxury model of liever een gezellige rotan of rope lounge? De landelijke rotanmeubels zijn ondertussen een populaire keuze voor wie het graag gezellig maakt, maar ook de rope variant is aan een opmars bezig. Bij een rope lounge wordt het ‘touw’ op lossere manieren in het meubel verweven, waardoor je een meer casual eindresultaat krijgt.  Wie het liever modern en strak heeft, kiest natuurlijk voor modern luxury. Robuuste meubels, gemaakt uit natuurlijke materialen met een stoere metalen afwerking. Dankzij die natuurlijke houten materialen speel je trouwens in op een extra trend, een ideale keuze dus als modern helemaal jouw ding is.

Kleiner maar minstens even fijn

Woon je op een appartement of heb je een kleiner stadstuintje? Dan maak je het toch gewoon gezellig met een bistroset. Mooi natuurlijk hout, duurzaam kunststof in vrolijke kleuren en zachte ronde vormen, … Ook voor kleinere plekjes heb je een groot aanbod.

Een bistroset is trouwens ook de ideale opvulling voor een leeg hoekje in je tuin waar je het graag gezellig wil maken. Of zet er een comfy hangstoel of hangbank. Het is namelijk de ideale plek om tot rust te komen met een lekker drankje.

Tijd voor een feestje?

Kies je vaker voor een drankje dan voor een heerlijke BBQ? Dan is een bartafel de ideale keuze voor jou! Laat het feest maar losbarsten. Misschien kan een leuk feestje voor jou niet zonder een lekker hapje? Dan kies je toch voor een picknicktafel. Altijd uitnodigend en verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat het ook in jouw tuin mooi staat.